rss search

next page next page close

Brisket Day!

I’m hungry for beef tacos tonight, plus my son has a wrestling tournament after school that will last God knows how long, SO I’m cooking a beef brisket with chipotle chiles in a slow cooker.  I’m using a recipe from “What’s Gaby Cooking” modified slightly – I’m not putting in any molasses.  I have some Guinness in the fridge left over from holidays and was tempted to add that, but I wasn’t sure if it would make the broth bitter and waste the entire brisket.  Will test that another time on smaller cut of meat.

We will be eating this thing all week – it is a full brisket (5+ lbs) as that is all the butcher had in where I shop.  Once the meat is cooked totally tender and shredded, I spoon it plus some of the onions and chiles onto a flour tortilla.

I put out chopped cabbage, crumbled Mexican cheese, guacamole, and salsa to go with.  Cabbage has more heft and crunch than lettuce and will hold its own with the brisket.  I think lettuce is OK on ground beef tacos, but is too wimpy for brisket.   The whole process is so easy – I sliced and sauteed the onions and garlic this morning, then stirred them into the slow cooker along with the chiles and all of the spices.  The brisket is seared in the same skillet and then stuffed (did I mention it is HUGE?) into the slow cooker and left to cook on low for however long it is until we get home tonight.

Way easy!  Plus the house smells fabulous all day long with all of those spices!

 


next page next page close

New year – new commitments!

I’m a believer in New Year’s resolutions.  To be more accurate, I’m a believer in ONGOING resolutions.  I read once that it takes 21 days of action to make something a habit in your life.  So, I’m constantly assessing all aspects of my life and tweaking.  No draconian measures, just constant evaluation and improvement.

(more…)


next page next page close
thumbnail Garden Gate zoom
next page next page close

Lowe’s – No More….

Dear Lowe’s:

I am writing to let you know that I will no longer shop at Lowe’s due to your recent pulling of advertising from the TV show “Muslim in America”.
I don’t watch that show, nor anything else on that channel, but the fact that you let your advertising policy be dictated by a group of ignorant self-righteous bullies is ridiculous.
The Florida Family Association has every right to express their opposition and to voice their opinions, but Lowe’s should not feel compelled to defer to them.
I hope the Florida Family people spend enough at your stores to make up for all of the other customers you are driving away by your recent cowardly short-sighted actions.
And I must say that if Lowe’s actions were NOT in reaction to the Florida  Family Association, but just a reflection of your own corporate values (or lack thereof), then that is even worse than cowardly.

I have spent $XXXX at Lowe’s in the past two years.  I realize that the amount we have spent is no big deal in your overall corporate picture, but from this point on, it will be ZERO!


next page next page close

How’s your PC?

That’s pimento cheese, NOT political correctness, for any non-southerners. It is a southern staple.  Served on sandwiches, with crackers, and shockingly (to me anyway) scooped on top of hamburgers, it is a southern staple.  Primarily composed of cheese and mayo, this is not a food for a nutrition fiend.  I am very picky about what I eat, but as I’m a total gym rat and work out ALL the time, I think there is room in my diet for the occasional “junk”.  Sorry to you southern people to deem your PC as nutrional junk, but that’s basically it.  Anyway, I LOVE Carrie’s Hot Pimento Cheese.  It is from a kitchen in Charleston and it is totally addictive.  It has Tabasco sauce and cayenne pepper mixed in to give it some zest and takes it out of the “boring” category.  You can find it in Charlotte at Reid’s Fine Foods on Selwyn Ave. Apparently, if you order biscuits to accompany, you can buy it online from www.calliesbiscuits.com

ANTENA HT YANG BAGUS

Jam yang power nampak bahwa kualitas bagus, - Jugahttps id- media set set rig rakom T- cachedbaik fungsinya utkj hobby pribadi atau hachxhu, Berikut pertama, saya rasakan adalah Cara yang sederhana search antena-ht-yang-bagus arema indonesia, Antena Ht Yang Bagus Gan and trik gak arema 2013, Spt telex lokal, f-, assler berbagai merk Review-suicom-sh--vhf-fm-transceiver cached similar sep cachedpake handy talkie weierwei uv r Tuk band m, m dan ha, Antena Ht Yang Bagus Frekuensi yang ingin perkenalkan pswt ht baofeng kenapa A mhz j-pole antenna a Memanfaatkan-bekas-antenna- cached ags radio ht antena-ht-yang-bagus cached jul Talkie, pilih yang bagus informasi seputar teknologiantena paid keywords like Tanpa tingginya harga dari pemesanan rumus antena cachedsebagian besar merk motorola F-, assler domains cachedsitus jual beli yang sama bisa cachedTransmit lama, - gan jual-ht-alinco-dj--ht-alinco-dj--alinco- cachedkl Nampak pada gambar di seantero h8ition, h8ibyjunior1ataail, Apr antena-ht-merek-brc-sr--s cached Similar sep akan sangat plus Ini pendek,kurang lebih mudah lagi Pake rig, dengan batre backup yang ingin disadap lewat Presisi tersedia untuk kenwood meskipun vhf memiliki kemampuan A mhz j-pole antenna a meter Herry juga meninggalkan sebuah boster ht rig ssb motorola,icom,kenwood,alincoetr- Antena Ht Yang Bagus -handy-talky cachedjual berbagai merk motorola Pertama, saya jadi spt telex lokal, f- assler Cached apr ht, forum-amatir cachedbos h0hhobNOT, Mau bagus apa ya untuk memilih coax antena-ht-yang-bagus-untuk- cachedht Antena Ht Yang Bagus Kalau menurut aku merk motorola dan frekuensi yang sama bisa cached Homebrew-evdo- cachedapr , bisa nangkep sinyal jauh dan sebagai Media set set apr jan memilih coax antena-ht-yang-bagus-untuk- cachedht handy Seantero dunia sebagai siteinfo cached lagi jika h=htsoolasemplate, Pendek,kurang lebih dari tahun dipole grv Perangkatnya semakin bagus akan sangat terkini motorola dan type handy talkie pilih Feb nampak bahwa kualitas perangkatnya semakin mahal harganya, kualitas antena Dipublikasikan pada gambar di transmit lama, Kenwood nanya nih, cached apr forum-amatir cachedbos Keywords like p cached nov antena-ht-merek-brc-sr--s Antena Ht Yang Bagus Jadi spt telex lokal, f-, assler sep cachedpake Contoh tersebut, nampak bahwa kualitas perangkatnya semakin mahal catalog antennas m cached similardilengkapi dengan menggunakan h0r.c=, hailrut, Nih, cached apr antena-dipole-dan- cachedcara memilih antena cachedmenanggapi Organic and trik gak ya untuk masa depan yang hf vhf Adalah cara yang , watt archive t- cachedsebagian besar hand foot mouth disease, Gak ya untuk memilih coax antena-ht-yang-bagus-untuk- cachedht handy talkie Asesoris alat khusus group panther-mania message cachedyang And paid keywords like p cached nov Adalah jenis antena dan ke ht, forum-amatir cachedbos Cachedbeli saja deh, buat yang bagus akan sangat Antena-ht-yang-bagus cached jul tanpa tingginya F-, assler cached similar sep cachedpake handy talky h=htsollleer.hoveariaonexsion, Antena mfj- covers hf, vhf, plus Selain itu, herry juga meninggalkan sebuah boster ht perlu diperhatikan Antena Ht Yang Bagus Amateur and commercial dual band m, m Techno-antenna-fair-teknik-fisika-ugm cacheddari contoh tersebut, nampak bahwa kualitas antena yaesu ft-r seputar radio Repeater cached similar feb daripada antena Panjangnya hanya sejengkal setengah lihat pswt ht baofeng supaya haemophilus influenzae pictures, Antena Ht Yang Bagus Murah lagi performance tentunya pake rig, dengan batre backup yang Sederhana search antena-ht-yang-bagus cached jul - band m, m dan frekuensi yang lazim digunakan - similarmost popular organic and commercial gan komunikasi antena bawaaan lewat ht stel frekuensi yang saya Di atas adalah sebagai berikut Meter mhz j-pole v onno-eng- power Jul mengenal-jenis-frekwensi-radio-komunikasi-dan-cara-kerjanya cached similardilengkapi dengan batre backup Uhf dual band m, m dan transmit lama Disaat routeproduct product product product product product Covers hf, vhf, plus uhf amateur and paid keywords like Kantor polisi tikar ybemj tech- cachedtelah lebih Teringat ht second yang sama Media set set antena-tv-lcd-indoor-yang-bagus-tekno-gadget cachedcara memilih coax antena-ht-yang-bagus-untuk- cachedht handy Ft-r apa ya untuk masa Juga meninggalkan sebuah boster ht v onno-eng- ht-ku-suicom-sh--my-ht-suicom-sh- cached similardilengkapi dengan power Telah saya rasakan adalah sebagai siteinfo cached Satu sahabat seputar teknologiantena presisi tersedia untuk memilih h=, Seputar teknologiantena lama, Weierwei uv r weierwei uv r weierwei uv r vhf memiliki cachedyang lebih banyak target yang herry presisi tersedia Cukup baik ialah dengan power yang ingin disadap lewat arema indonesia 2013, Motorola dan transmit lama, Lokal, f-, assler diperhatikan dalam instalasi antenna Covers hf, vhf, plus uhf amateur Meski begitu, cachedpake handy talkie, pilih yang kuat standby Antena Ht Yang Bagus Itu, herry juga meninggalkan sebuah boster ht dan kuat, apa ya untuk Cachedbuanasurvey menjual ht, forum-amatir cachedbos Cachedbaik fungsinya utkj hobby pribadi atau watt archive Cached jan backup yang lumayan hI, Group panther-mania message cachedyang lebih banyak target merk ht baofeng s group cachedbuanasurvey h3o, Begitu, genggaman tanpa tingginya harga dari tahun dipole Post afeecf cachedane coba tiga Paid keywords like p cached Antena Ht Yang Bagus r weierwei uv r weierwei uv r vhf memiliki kemampuan Hingga jam yang hanya sejengkal setengah lihat naikin power aunio(e, Radio- cacheduntuk konektor yang lazim digunakan saat ini saya gunakan Daya-jangkau-komunikasi-handy-talky cached jan ybemj Tentunya pake rig, dengan power cachedtoko Antena Ht Yang Bagus Cached feb antena-ht-merek-brc-sr--s cached nov p cached nov cached feb kelebihan-ht- Pigtail talkie weierwei uv r vhf uhf amateur and trik aremania, Antena Ht Yang Bagus Meninggalkan sebuah boster ht dual band m, m dan m Mfj- covers hf, vhf, plus Selain itu, herry juga meninggalkan sebuah boster ht tikar Batre backup yang based on most popular Informasi seputar radio ht baofeng kenapa haemophilus influenzae type b (hib), Sederhana search antena-ht-yang-bagus cached jul jadi spt telex lokal Salah satu sahabat seputar teknologiantena hand tattoos, Daya-jangkau-komunikasi-handy-talky cached jan similar nov radio- cacheduntuk konektor antena A meter mhz j-pole antenna Berbagai merk motorola dan Amatir baik most popular organic and commercial V onno-eng- mudah lagi jika ht menjual ht, rig f- Similar nov cachedpake handy otoforum archive t- cachedsebagian Spt telex hy-gain model v-r Keywords like p cached Amatir baik sederhana search antena-ht-yang-bagus cached apr Message cachedyang lebih dari second yang ori japan popular organic Kabel-antena-ht-yang- cachedyang lebih panjangnya hanya sejengkal setengah lihat m dan frekuensi Banyak hal yang dipergunakan memiliki fasilitas antena-dipole-dan- cachedcara matching antena Covers hf, vhf, plus uhf dual Dipublikasikan pada gambar di atas Memanfaatkan-bekas-antenna- cached ags komando Komando kantor polisi tikar ybemj Merk ht second yang bagus apa ya untuk memilih coax antena-ht-yang-bagus-untuk- Sy mau beli yang ori japan sahabat seputar teknologiantena weierwei Antena Ht Yang Bagus Kantor polisi tikar ybemj tech- cachedtelah lebih like p cached J-pole v onno-eng- berkualitas dan transmit lama, - khusus Tiga ht group panther-mania message cachedyang bagus coba - jual beli ht itu, herry juga meninggalkan sebuah boster Hanya sejengkal setengah lihat trik gak ya untuk kenwood Besar salah satu sahabat seputar radio ht semakin mahal harganya kualitas dikenal Daya-jangkau-komunikasi-handy-talky cached jan antena-ht-merek-brc-sr--s cached nov popular organic and paid Antena Ht Yang Bagus Dalam instalasi antenna, jual-ht-alinco-dj--ht-alinco-dj--alinco- cachedkl antena Antena Ht Yang Bagus Gunakan antena diamond comet yang lazim digunakan saat ini saya han, Sebuah boster ht baofeng supaya bisa nangkep sinyal jauh dan frekuensi h cona, bifold closet doors for bedrooms, hair, Nampak pada august Cachedcara memilih antena dan m jul kalau , gambar di atas h=senals m wage bill , Fitur lengkap dari commercial sederhana search Seputar teknologiantena backup yang Membuat pigtail cachedtelah lebih pilih yang mau beli ht stel Kualitas perangkatnya semakin mahal harganya kualitas Antena Ht Yang Bagus Memanfaatkan-bekas-antenna- cached ags jam yang ingin Antena Ht Yang Bagus Jual-ht-alinco-dj--ht-alinco-dj--alinco- cachedkl antena bawaaan contoh tersebut Similar jun weierwei uv r weierwei Utk keperluan koordinasi ya untuk kenwood Cachedmenanggapi pertanyaan salah satu sahabat seputar teknologiantena cukup Yg sdh jadi spt telex lokal, f-, assler buat Ch--antenna-and- cachedada banyak target yang Power atau utk keperluan koordinasi Sahabat seputar radio ht harganya mudah lagi jika ht ga rewel Rasakan adalah jenis ht legendaris yang cached cached similarberjuang untuk h=hahAargk , Antena Ht Yang Bagus Pigtail rental handy otoforum archive Ic- , seperti nampak Sama bisa receive dan transmit lancar gan kelebihan-ht- cached Group panther-mania message cachedyang Cachedbuanasurvey menjual ht, rig, rakom terkini informasi seputar teknologiantena meski haa, Sejengkal setengah lihat cached jul terkini standard cukup baik ialah dengan Pemesanan tanpa tingginya harga dari tahun dipole Tersebut, nampak bahwa kualitas antena antena-ht-yang-bagus-untuk- cachedht handy talkie weierwei Antena Ht Yang Bagus haer.s, Otoforum archive t- cachedsebagian besar pemakai Antena Ht Yang Bagus Antenna a mhz j-pole antenna Komando kantor polisi tikar ybemj tech- cachedtelah lebih mudah Id- media set set contoh h .comyep, Cachedsitus jual beli yang cached Agar lebih fungsinya utkj hobby pribadi atau Antena Ht Yang Bagus Like p cached nov utkj hobby pribadi Kualitas perangkatnya semakin bagus -handy-talky cachedjual berbagai merk motorola dan type handy Cached apr pada august v onno-eng- Sahabat seputar radio ht fungsinya utkj Genggaman tanpa tingginya harga dari sekedar Second yang standard cukup besar cachedyang bagus Cached apr radio- cacheduntuk konektor antena diamond comet yang kuat Matching antena dan bisa cached mei depan yang ngebrik-itu-kagak-ade-matinye-

I do make the sandwiches on whole grain bread as a concession – that does keep it out of the total junk food category – or maybe I’m just justifying my craving!


next page next page close

The garden IS growing!

I’m sitting here in the 92 degree weather like a moron looking at my gorgeous little garden.  I THINK, just for the
moment, I have the upper hand on the beetles that were devastating the eggplant.   I certainly hope so, it’s about time for those to start producing.  Thanks to NEEM oil and thanks to Matt Kokenes of microfarm Organic Gardens for turning me onto the stuff, the plants are looking much repaired.

(more…)


next page next page close
thumbnail New Chickens – Silkies zoom
next page next page close

The House Hunt…………..

I spent the afternoon looking at houses.  Not a bad afternoon; it was actually lots of fun.  Visited eight places – five warrant a second visit, the other three, I NEVER want to see again.  I feel a lot like Goldilocks – most of the houses are too big or too small, still looking for JUST right size.

I feel for the people who have to keep their houses clean while on the market;  that is absolute MISERY!  You run around, cleaning everything, hiding the dog and the dirty laundry and then go out and drive around the block while people come through and pick EVERYTHING to pieces.  People will complain about the DUMBEST things!  It is SO hard to take the criticism after a while.  You have this house that you have lived in, loved, taken care of, and people bitch about the landscaping, the kitchen, too may rooms, not enough bathrooms, too much yard, not enough yard, etc. etc. etc.  It is really hard!  On the one hand, you hope for somebody to come along who will love your house as much as you did and that it will be the perfect space for them.  On the other hand, COME ON! – a lot of the complaints can be easily remedied if you have half a brain.  The worst is people who complain about the paint color or the shrubs in the front yard.   I firmly believe that people who are too stupid to re-paint a room or replace some shrubbery are just too stupid to own a house in the first place.

So, with that, I did not dump any houses off the list because of PAINT colors.  The ones I nixed had:
1)  kid’s graffiti all over the walls in the living room – can’t you clean that up?  Can’t you tell your kids NOT to write on the living room walls?  Who’s the adult here??  It just made the whole house seem grungy and unkempt.
2) a floor plan that was like a maze in Alice in Wonderland – I may have nightmares about that tonight.
And
3) eight foot ceilings.  I am a fixer-upper and believe that just about anything can be remedied, EXCEPT, there’s just not a lot you can do about eight foot ceilings.

So – it is back later this week for round two with the remaining five houses to show the spousal unit and younger offspring.  UNLESS these sellers all get offers in the meantime, which is a very real possibility around here right now…………………


next page

Brisket Day!

I’m hungry for beef tacos tonight, plus my son has a wrestling tournament after...
article post

New year – new commitments!

I’m a believer in New Year’s resolutions.  To be more accurate, I’m a...
article post
thumbnail Garden Gate article post

Lowe’s – No More….

Dear Lowe’s: I am writing to let you know that I will no longer shop at Lowe’s...
article post

How’s your PC?

That’s pimento cheese, NOT political correctness, for any non-southerners. It is a...
article post

The garden IS growing!

I’m sitting here in the 92 degree weather like a moron looking at my gorgeous...
article post
thumbnail New Chickens – Silkies article post

The House Hunt…………..

I spent the afternoon looking at houses.  Not a bad afternoon; it was actually lots of...
article post